شما عضو سایت لام تا کام نیستید و یا با نام کاربری خود وارد نشده اید. لطفا برای ثبت نام اینجا کلیک کنید.
|
![]() |
|
|||||||
| Farsi 1 مسائل مربوط به شبکه فارسی 1 را در اینجا عنوان کنید. |
| نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: نظرتون راجع این سریال چیه؟ (بدون در نظر داشتن دوبله بسی | |||
| اصلاً خوب نیست |
|
0 | 0% |
| بد نبود |
|
0 | 0% |
| متوسط |
|
1 | 16.67% |
| خوب بود |
|
2 | 33.33% |
| عالی و آموزنده |
|
3 | 50.00% |
| رأی دهندگان: 6. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید. | |||
|
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
|
|
#1 | |||||||||
|
مدیریت اصلی فروم
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Jan 2010
درجه: 4 [ ![]() ![]() ]سابقه: 0 / 98 تشکر: 4
5 بار در 5 پست از ایشان تشکر شده است
با درود
خب خب , امروز یک فایل توپ دارم . اونم فایل قسمت آخر ویکتوریا , البته زیاد نیست مقدار آخرش که تقریباً مشخص میکنه که آخرش چی میشه به همان زبان اصلی که کلمبیای است. توضیح نمیدم چی میشه میخوام دانلود کنید اما به دانلودش می ارزه که من که خیلی حال کردم. پس پیشنهاد میکنم دانلود کنید چون تمام چهره ها تغییر کرده اند درونش پس حتماً دانلود کنید. ![]() لینک دانلود با پسوند 3GP برای مویایل : فقط کاربراني که ثبت شده اند و فعال شده اند مي توانند لينکها را ببينند[براي ثبت نام اينجا را کليک کنيد] - حجم : 7 مگابایت 64 کیلوبایت لینک قابل اجرا در ویندوز با پسورند AVI : فقط کاربراني که ثبت شده اند و فعال شده اند مي توانند لينکها را ببينند[براي ثبت نام اينجا را کليک کنيد] - حجم : 40 مگابایت 20 کیلوبایت امیدوارم لذت ببرید. انتشار مطلب با ذکر منبع بلامانع است. خواهشاً منبع وب سایت سرگرمی و تفریحی لام تا کام به همراه لینک ما.
|
|||||||||
|
|
|
| یک کاربر برای این پست سودمند از: admin تشكر كرده است | plant2010 (02-18-2010) |
| برچسب ها |
| end, find, finish, سرگذشت ویکتوریا, the end, قسمت آخر ویکتوریا, پایان ویکتوریا, victoria |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|